Zrušiť

Tvorba webstránok, komerčná fotografia, branding

dohodou
Typ: Ponuka, z dňa 20. 2. 2024 (č. 37735673), Miesto výkonu: Celá SR

Ste drobnýá podnikateľka, alebo majiteľ*ka malého podniku a chcete si vybudovať online vplyv? Som tu, aby som vám pomohla vyniknúť s prvotriednym web-dizajnom, brandingom a komerčnou fotografiou prispôsobenou vašim potrebám.


Čo ponúkam:

- Web dizajn na mieru: Vytvoríme spolu webstránku (portfólio, osobný web, prezentačný web, blog, online vizitka, web pre konkrétne podujatie, ..), ktorá odzrkadľuje váš jedinečný štýl a víziu. Od čistých a minimalistických dizajnov po odvážne a živé rozloženia, budem s vami úzko spolupracovať, aby sme vaše nápady preniesli do reality a zabezpečili, že vaša webstránka bude vyzerať úchvatne na každom zariadení.

- No-code: Ponúkam rýchlu a jednoduchú tvorbu nízko-kódových webových stránok bez zdĺhavého inštalovania a nastavovania WordPressu. Napriek absencii WordPressu poskytuje podobnú flexibilitu a prispôsobiteľnosť a je bezpečnejšou a spoľahlivejšou alternatívou. Táto služba umožňuje klientovi, pre ktorého vytváram webovú stránku, spravovať svoj nový web sám/sama bez potreby poznania kódovania, či programovania.

- Branding: Váš brand je vaša identita a ja vám pomôžem, aby bol nezabudnuteľný. Spoločne vypracujeme jednotnú identitu značky, ktorá osloví vaše publikum a odlíši vás od konkurencie. Od dizajnu loga po dizajn manuál - postarám sa o to, aby každý aspekt vášho brandu odrážal vašu osobnosť a hodnoty.

- Profesionálna fotografia: Hovorí sa, že obraz hovorí viac ako tisíce slov, a ja s tým plne súhlasím. Nechajte ma zachytiť úchvatné momenty, ktoré vyrozprávajú váš príbeh a predstavia vaše produkty, alebo služby v najlepšom svetle. Či už potrebujete nafotiť produkty, zdokumentovať svoje podujatia, konferencie, alebo fotografie architektúry (napr. v oblasti cestovného ruchu), mám pre vás riešenie.


Prečo spolupracovať práve so mnou?

- Personalizovaná služba: Ako samostatný profesionál som zameraná na poskytovanie riešení, ktoré vyhovujú vašim konkrétnym potrebám a cieľom.

- Cit pre detail: Som nadšená pre svoje remeslo a zaviazaná poskytovať vám vysokokvalitné výsledky, ktoré prevyšujú vaše očakávania. Od pixel-perfektných dizajnov po pútavé obrázky, postarám sa o to, aby každý detail bol dokonalý.

- Včasné dodanie: Rozumiem dôležitosti dodržiavania termínov a budem efektívne pracovať na dodaní vášho projektu načas a v rámci dohodnutého rozpočtu bez toho, aby pri tom utrpela kvalita dodanej služby.


Ak ste pripravení*é posunúť svoj biznis na vyššiu úroveň môžete si rezervovať bezplatnú online konzultáciu a vydať sa na cestu, kde sa vaše vízie začnú meniť na realitu!

Ste drobnýá podnikateľka, alebo majiteľ*ka malého podniku a chcete si vybudovať online vplyv? Som tu, aby som vám pomohla vyniknúť s prvotriednym web-dizajnom, brandingom a komerčnou fotografiou prispôsobenou vašim potrebám.


Čo ponúkam:

- Web dizajn na mieru: Vytvoríme spolu webstránku (portfólio, osobný web, prezentačný web, blog, online vizitka, web pre konkrétne podujatie, ..), ktorá odzrkadľuje váš jedinečný štýl a víziu. Od čistých a minimalistických dizajno...

Predajca Daniela Nehodnotený Člen
D
dohodou
Bratislava
Zobraziť kontakty